Designet, der altid har fået Fiat 500 til at skille sig ud, og den mest avancerede teknologi. Det er, hvad Fiat 500X står for. 

EKSTRA KOMFORT

Indvendigt i Fiat 500X er kvaliteten ikke til at tage fejl af. Siddepladserne yder den ideelle komfort med rummelige og omsluttende sæder, der er betrukket med tofarvet stof i kombinationerne sort/grå eller sort/rød. Siderne på sæderne er beriget med detaljer i udsøgte materialer, og den midterste del er lavet af gråt elektrosvejset stof med "prêt-à-porter"-indlæg og læderoptik, skaber en unik atmosfære, som gør oplevelsen om bord endnu mere behagelig.​

INTERIØRER 360°

500X tager hånd om sine passagerer med unikke detaljer.

Opdag den 360°

RAT OG INSTRUMENTPANEL

Det formede sportsrat giver perfekt greb og ideel håndstilling. Bilens instrumenter med de tre cirkelformede elementer minder om den historiske 500. Det iøjnefaldende 3,5” TFT-display giver føreren alle nødvendige oplysninger på en enkel og umiddelbar måde og byder desuden på masser af muligheder for tilpasning.

MIDTERKONSOL

Midterkonsollen med sit raffinerede finish i børstet aluminium huser kontrolsystemet og betjeningselementerne til den elektriske parkeringsbremse, som erstatter den traditionelle håndbremse: Den er nem at betjene og giver mere plads mellem sæderne. ​

OPBEVARINGSRUM

Fiat 500X sikrer også optimal funktionalitet takket være de forskellige opbevaringsrum i kabinen:
Her er for eksempel fire rummelige lommer på dørene, et handskerum, på den nederste del af instrumentpanelet og et ekstra opbevaringsrum, der skaber plads i det farvede instrumentpanel foran passageren, samt to kopholdere på midterkonsollen.

ELEKTRISKE FORSÆDER (EKSTRAUDSTYR)

For den rendyrkede kørekomfort kan førersædet justeres i højden og skubbes frem eller tilbage, og ryglænets vinkel kan indstilles.

BAGAGERUM

To ord: rummeligt og alsidigt. Der er plads til mellem 350 og 1.000 liter, når bagsæderne er lagt helt ned, og det kan udstyres med en udtagelig, vendbar lastflade, der kan justeres i højden.

Trækkapacitet
Maksimal (bremset) anhængerlast op til 1.200 kg