Designet, der altid har fået Fiat 500 til at skille sig ud, og den mest avancerede teknologi. Det er, hvad Fiat 500X står for. 

XPRESSIVE

500X udtrykker de værdier, der har forvandlet Fiat 500 til et verdenskendt ikon. Et enkelt blik er nok til at se de features, den har arvet fra den historiske model: De afrundede dobbelte forlygter, motorhjelmens trapezformede fremspring, de forkromede "vinger" på begge sider af FIAT-logoet og ventilationsåbningerne, der får forenden til at ligne et smilende ansigt. Bagpå ses de adskilte lygter indkranset af en skinnende ring, den afrundede bagrude og FIAT-logoet på kromhåndtaget.
500X er en storbyinspireret og smart skikkelse med smukke kromdetaljer, der fremhæver dens elegance.

EKSTERIØR 360°

Ikonisk og sjov som enhver 500 – iøjnefaldende på grund af de stilfulde detaljer. Den skal beundres fra alle vinkler.

Opdag den 360°

FORRESTE LYGTEGRUPPE

De dobbelte forlygter med dagskørelys (DRL) og tågelygter med kurvelys er et gennemgående designelement for 500-familien, der gør forenden øjeblikkeligt genkendelig.

HJUL

Udvalget af aluminiumsfælge til 500X er enormt. Fra 16" hjulkapsler til 16" aluminiumsfælge med diamantfinish, fra 17" satingrå aluminiumsfælge til 17" matsorte aluminiumsfælge med diamantfinish og til slut 18" sølvpoleret fælge. De sølvpoleret eller matte sorte 18" fælge med diamantfinish er endnu mere raffinerede og elegante.

TONEDE BAGRUDER

Sørg for, at dine passagerer kan nyde privatlivets fred, og giv din Fiat 500X en endnu mere eksklusiv stil som kan fås som ekstraudstyr i alle versioner