I 500L Wagon er du omgivet af innovative teknologiske og sikkerhedsmæssige funktioner

 

UconnectTM LIVE

Elsker du teknologi og gadgets? Så vil du elske UconnectTM LIVE. Dan par mellem UconnectTM -radioen med din smartphone, og brug de mange apps på in-car systemet, som f.eks
eco:Drive Kør for at overvåge din kørestil og hjælpe dig med at forbedre din brændstoføkonomi.
Facebook check-in og Twitter.
Eller lyt til et valg af over 43 millioner numre på Deezer eller over 100 millioner radiostationer på TuneIn, følg nyhederne i realtid på Reuters, og få trafikoplysninger, og vejrudsigter fra TomTom Live-tjenester.

Apple CarPlay

Den nye 500L Wagon fungerer sammen med Apple CarPlay . Apple CarPlay er en smart og sikker måde at bruge din iPhone på i bilen. Takket være de vigtigste apps og funktioner, der er udviklet specielt til CarPlay på din 500L-skærm, kan du få trafikinformation, foretage telefonopkald, sende og modtage tekstbeskeder og lytte til musik uden at flytte din opmærksomhed fra vejen. Med Siri kan du bruge stemmekommandoer til at styre hovedfunktionerne på din smartphone eller bruge touchskærmen og knapperne.

Tjek med forhandler om din telefon er kompatibel.

CarPlay, iPhone og Siri er registrerede varemærker tilhørende Apple Inc.

TONEN ER NY

I din 500L kan du lytte til at den musik, du ønsker: fra din MP3-afspiller, din smartphone eller et USB flash drive. Og du kan nemt vælge musikken ved hjælp af ratbetjeningsknapperne.

DEN KAN PASSE PÅ DIN FAMILIE

Standardudstyret sikrer det højeste niveau inden for aktiv og passiv sikkerhed. Op til 7 airbags, ABS med B.A.S. (Brake Assist System) og det avancerede ESC (Electronic Stability Control), som har indbygget ASR/MSR acceleration og deceleration antiudskridningsfunktion. Hill Holder for nem igangsætning på skråninger, DST aktiv styring, som forbedrer køresikkerheden og styrbarheden, samt antirulningssystem, ERM. For sikker kørsel i trafik findes City Brake Control (ekstraudstyr), som kan registrere tilstedeværelsen af andre køretøjer eller forhindringer, og som automatisk bremser for at undgå kollision eller mindske følgerne heraf.

1 af 3

BESTIL ET TILBUD

BYTTEBIL / BIL TIL SKROTNING? *


Alle felter markeret med * er obligatoriske

SAMTYKKE I HENHOLD TIL PERSONDATALOVEN

Efter at have læst Informationsskrivelsen vedrørende behandling af indtastede personhenførbare oplysninger, f.eks. navn, adresse, telefonnr., e-mailadresse,. (herefter ”Personlige oplysninger”).


Ved at klikke SEND-knappen bekræfter jeg, at jeg anmoder om de serviceydelser, som er nævnt i Informationsskrivelsens punkt a), og jeg giver samtidig mit samtykke til, at mine personlige oplysninger anvendes med de formål for øje, som serviceydelserne omfatter, og ved brug af de bearbejdningsmetoder, som er nævnt i Informationsskrivelsen.

2 af 3

VÆLG EN FORHANDLER

Gå tilbage
 
 
3 af 3

Tak Mario Rossi

DIN ANMODNING OM AT MODTAGE ET TILBUD på EN 500L LIVING FRA KROGSGAARD-JENSEN A/S TAGENSVEJ 148 2200 KØBENHAVN N ER FREMSENDT OG DU VIL BLIVE KONTAKTET HURTIGST MULIGT.