DEN ER SOCIAL. MEN DEN FØLGER INGEN ANDRE.

I den nye 500C er køreglæden det eneste, der betyder noget. Den er udstyret med alle de mest sofistikerede sikkerheds- og infotainmentsystemer: betjeningselementer på rattet, mulighed for håndfri Bluetooth® funktion på Lounge og Sportiva ​

UCONNECT™

Uconnect™ er infotainment™ systemet, der gør det muligt for dig at administrere alle multimedieenhederne i bilen ved hjælp af en 5” eller 7”berøringsskærm: Analog og digital radio (DAB som er ekstraudstyr) samt de mest almindelige kompatible enheder (medieafspiller, iPod, iPhone, smartphone), der tilsluttes via USB- og AUX-IN-stikket.


Uconnect™ Radio Nav 5’’ (ekstra udstyr) byder på TomTom-navigation i 2,5D, trinvis rutevejledning og "One Shot Voice Destination Entry" til indtaling af adresser ved hjælp af talekommandoer.


Med det nye Uconnect™ LIVE-system kan kunderne desuden bruge flere apps i det indbyggede system – via integration med deres smartphones – så de altid kan holde kontakten med vennerne på Twitter, lytte til 35 millioner musiknumre på Deezer og over 100 tusinde radiostationer med Tune-In, blive opdateret med nyheder i realtid fra Reuters og få information om trafik, fotofælder og vejret via TomTom LIVE-tjenesterne.


Og ikke nok med det: Du kan forbedre din kørestil med eco:Drive™, så du sparer brændstof, og samtidigt tjekke bilens CO2-emissioner i realtid.


Og så kan du holde styr på din bil med my:Car, der minder dig om, hvor du parkerede den og giver dig besked om brændstofniveauet og eventuelle fejl i bilen.
MERE OM UCONNECT™

BESKYTTENDE ÅND

I den nye 500 kan du – foruden det nye bremsesystem (på 1.2-motorerne) – sætte din lid til alle de bedste beskyttelsesforanstaltninger: 7 airbags, ABS + EBD, så du ikke mister kontrol ved pludselige opbremsninger, ESC + Hill Holder for at holde kursen i nødstilfælde og gøre start op ad bakke meget nemmere, HBA for at gøre pludselige opbremsninger mere effektive og aktivering af havariblink i tilfælde af katastrofeopbremsninger.
Samtidigt sikrer ellipsoidale forlygter med kørelys (DRL) maksimalt udsyn suppleret med  LED-teknologien.