PERSONLIGHED OG SKØNHED. DEN PERFEKTE KOMBINATION.

Eksteriørets markante stil rummer et fuldstændigt renoveret interiør, der er mere tiltrækkende, elegant og raffineret. Endnu en gang er 500 klar til at overraske.

PERFEKTION ER IKKE ET BILTILBEHØR

Instrumentpanelet er blevet gennemgået fra top til bund for at favne den nye, indbyggede teknologi på en harmonisk måde. Kromelementerne og betjeningselementernes nye, mere afrundede form skiller sig ud.
Men den nye 500 handler ikke kun om udseende. Den er funktionel og har nu et nyt, praktisk handskerum i instrumentpanelet og en ny midterkonsol med USB- og AUX-stik og en  mere rummelig kopholder.

Fiat 500 bil interiør
Fiat 500 rat

Fiat 500 har alt under kontrol

Det nye rat med sit helt særlige design prydes af elementer i krom på Lounge versionen
Den innovative 7” TFT skærm (ekstraudstyr), sørger for, at du har styr på alle de oplysninger, du har brug for under kørslen. Her ses speedometeret, omdrejningstælleren, temperatur og gearskifteindikatoren, som anbefaler det rette tidspunkt at skifte gear på, og kørecomputeren, som giver dig mulighed for at regulere kørslen afhængigt af rejsens forventede længde, aktuelt brændstofforbrug, rækkevidde osv.

Fiat 500 interiøret er inspireret af haute couture

Stil, stil, stil og endnu mere stil. De nye materialer og tekstiler, der er valgt til interiøret i den nye 500, kommer direkte fra de mest fashionable catwalks. Her er en livlig ”Prince of Wales-tern” med kant i forskellige farver og det nye, raffinerede bordeauxfarvede læder med blå indlæg – et strejf af vintage med en hyldest til tressernes farver.

Fiat 500 sæder interiør
Fiat 500 ergonomiske læder sæder

ENHVER REJSE SKAL VÆRE EN BEHAGELIG OPLEVELSE

Sæder, der er udformet i ergonomiske materialer og designede til at lette passagerernes adgang til bagsæderne, sørger for al den komfort, du overhovedet kan ønske dig.