Infotainment

Plads til musik

Kørsel er sjovere med din yndlingsmusik. Derfor kan Qubo udstyres med et avanceret ratbetjent infotainmentsystem, med 5" touch-screen og seks højttalere, Bluetooth og tilslutningsmuligheder med USB, AUX, MP3 understøttelse eller audio streaming. Qubo kommer som standard med en radio med CD MP3-afspiller.

Teknologi

Den kan virkelig multitaske

Det kan virke overraskende for nogle, men Qubos teknologi formår at gøre to ting på en gang: den integrerer navigation(Ekstraudstyr) perfekt med alle de andre Bluetooth-funktioner. For at forenkle dit liv, i bedste Qubo stil.

Sikkerhed

Super Qubo

Kabinen har programmerede deformationszoner for bedre at kunne absorbere energien af kollisioner. Desuden låser dørene automatisk, når hastigheden over 20 km/t og med deadlock kan du deaktivere alle dørhåndtag, hvilket gør det umuligt at åbne bilen indefra.

Aktiv OG passiv sikkerhed

Bekymringsfri kørsel

Et fuldt sikkerhedssystem, med sikkerhedsseler, fire airbags og Isofix-beslag til fastgørelse af et dertil passende barnesæde uden brug af sikkerhedsseler, ABS + EBD og ESC for at holde din bane, selv i nødsituationer. Og for endnu bedre komfort kan Qubo udstyres med fartpilot så du kan kan du indstille den ønskede hastighed, mens parkeringssensor(ekstraudstyr) vil hjælpe dig at manøvrere hvor pladsen er trang.

1 af 3

BESTIL ET TILBUD

BYTTEBIL / BIL TIL SKROTNING? *


Alle felter markeret med * er obligatoriske

SAMTYKKE I HENHOLD TIL PERSONDATALOVEN

Efter at have læst Informationsskrivelsen vedrørende behandling af indtastede personhenførbare oplysninger, f.eks. navn, adresse, telefonnr., e-mailadresse,. (herefter ”Personlige oplysninger”).


Ved at klikke SEND-knappen bekræfter jeg, at jeg anmoder om de serviceydelser, som er nævnt i Informationsskrivelsens punkt a), og jeg giver samtidig mit samtykke til, at mine personlige oplysninger anvendes med de formål for øje, som serviceydelserne omfatter, og ved brug af de bearbejdningsmetoder, som er nævnt i Informationsskrivelsen.

2 af 3

VÆLG EN FORHANDLER

Gå tilbage
 
 
3 af 3

Tak Mario Rossi

DIN ANMODNING OM AT MODTAGE ET TILBUD på EN 124 SPIDER FRA KROGSGAARD-JENSEN A/S TAGENSVEJ 148 2200 KØBENHAVN N ER FREMSENDT OG DU VIL BLIVE KONTAKTET HURTIGST MULIGT.