For dem interesseret i det der betyder noget.

Fiat Qubo er ultra-kompakt med en original og kreativ stil og et generøst interiør. Den giver dig stor manøvredygtighed, utrolig rummelighed og en stor personlighed. Og med skydedøre i siden bagtil er Qubo ekstra tilgængelig for alle dine gøremål.

Qubismen er tilbage

Qubo byder på med et friskt design: fra den forkofanger til bagklap, flotte farver, det lækkert interiør og praktisk indretning. Og selvfølgelig mulighed for masser af teknologi som f. eks Bluetooth, 5'' touchscreen-radio og mulighed for integreret navigation.

1 af 3

BESTIL ET TILBUD

BYTTEBIL / BIL TIL SKROTNING? *


Alle felter markeret med * er obligatoriske

SAMTYKKE I HENHOLD TIL PERSONDATALOVEN

Efter at have læst Informationsskrivelsen vedrørende behandling af indtastede personhenførbare oplysninger, f.eks. navn, adresse, telefonnr., e-mailadresse,. (herefter ”Personlige oplysninger”).


Ved at klikke SEND-knappen bekræfter jeg, at jeg anmoder om de serviceydelser, som er nævnt i Informationsskrivelsens punkt a), og jeg giver samtidig mit samtykke til, at mine personlige oplysninger anvendes med de formål for øje, som serviceydelserne omfatter, og ved brug af de bearbejdningsmetoder, som er nævnt i Informationsskrivelsen.

2 af 3

VÆLG EN FORHANDLER

Gå tilbage
 
 
3 af 3

Tak Mario Rossi

DIN ANMODNING OM AT MODTAGE ET TILBUD på EN 124 SPIDER FRA KROGSGAARD-JENSEN A/S TAGENSVEJ 148 2200 KØBENHAVN N ER FREMSENDT OG DU VIL BLIVE KONTAKTET HURTIGST MULIGT.