Rummelighed og komfort

Plads til vækst

Er din familie blevet større? Qubo har et rummeligt interiør og rigeligt med plads til alle plus et 330-liters bagagerum og op til 2500 liter samlet kapacitet. Og den kan laste genstande på op til 2,5 meter. Alt dette med en total længde på kun 3,96 meter.

PRAKTISK

ER DU PRAKTISK ANLAGT?

Qubo er den ideelle bil til bykørsel, fordi den er under fire meter lang og kan vende på lidt plads – alt sammen let styret af dig via et ergonomisk rat og en instrumentering der er nem at betjene og aflæse. Qubo er manøvredygtig og kompakt, og den giver dig masser af plads i kabinen Takket være skydedørene i bag kan dine passagerer let komme ind og ud, selv hvor der er meget lidt plads ved siden af bilen.

Førersæde

Kongen på vejen

Med sin høje kørestilling, og intuitive instrumentpanel og store glasflader giver Fiat Qubo dig den bedste kørekomfort, fremragende lysindfald, og godt udsyn på vejen. Så du kan føle dig som kongen af din bil og vejen foran.

Sæder

Sid pænt - og godt

Sæderne i Qubo tilbyder komfort med armlæn på førersædet som er højderegulerbart og med justerbar lændestøtte. Og så kan du klappe bagsæderne ned eller tage dem helt ud. Alsidighed skabt til at matche dine behov.

1 af 3

BESTIL ET TILBUD

BYTTEBIL / BIL TIL SKROTNING? *


Alle felter markeret med * er obligatoriske

SAMTYKKE I HENHOLD TIL PERSONDATALOVEN

Efter at have læst Informationsskrivelsen vedrørende behandling af indtastede personhenførbare oplysninger, f.eks. navn, adresse, telefonnr., e-mailadresse,. (herefter ”Personlige oplysninger”).


Ved at klikke SEND-knappen bekræfter jeg, at jeg anmoder om de serviceydelser, som er nævnt i Informationsskrivelsens punkt a), og jeg giver samtidig mit samtykke til, at mine personlige oplysninger anvendes med de formål for øje, som serviceydelserne omfatter, og ved brug af de bearbejdningsmetoder, som er nævnt i Informationsskrivelsen.

2 af 3

VÆLG EN FORHANDLER

Gå tilbage
 
 
3 af 3

Tak Mario Rossi

DIN ANMODNING OM AT MODTAGE ET TILBUD på EN 124 SPIDER FRA KROGSGAARD-JENSEN A/S TAGENSVEJ 148 2200 KØBENHAVN N ER FREMSENDT OG DU VIL BLIVE KONTAKTET HURTIGST MULIGT.