Lygter

LED TEKNOLOGI

Forlygter med avanceret LED-teknologi og AFLS (Adaptive Front Light System) til at rette lysstrålen afhængig af hastighed og kurveretning, forlygtespuler, og regn og lyssensorer: kontrol og synlighed og udsyn under alle vejrforhold.

Infotainment

EN “STATE-OF-THE-ART” BRUGERFLADE

7" touchscreen display med brugervenlig betjening af alle funktioner. DAB-radio, WiFi og Bluetooth-forbindelse, to USB-porte, en AUX-indgang.

AUDIO

BOSE SOUND
SYSTEM

Et eksklusivt lydsystem, der sikrer
lyd i topkvalitet, både med toppen
oppe og nede. Bose-systemet har
ni højttalere, hvoraf fire er
integreret i nakkestøtterne
(ekstraudstyr).

1 af 3

BESTIL ET TILBUD

BYTTEBIL / BIL TIL SKROTNING? *


Alle felter markeret med * er obligatoriske

SAMTYKKE I HENHOLD TIL PERSONDATALOVEN

Efter at have læst Informationsskrivelsen vedrørende behandling af indtastede personhenførbare oplysninger, f.eks. navn, adresse, telefonnr., e-mailadresse,. (herefter ”Personlige oplysninger”).


Ved at klikke SEND-knappen bekræfter jeg, at jeg anmoder om de serviceydelser, som er nævnt i Informationsskrivelsens punkt a), og jeg giver samtidig mit samtykke til, at mine personlige oplysninger anvendes med de formål for øje, som serviceydelserne omfatter, og ved brug af de bearbejdningsmetoder, som er nævnt i Informationsskrivelsen.

2 af 3

VÆLG EN FORHANDLER

Gå tilbage
 
 
3 af 3

Tak Mario Rossi

DIN ANMODNING OM AT MODTAGE ET TILBUD på EN 124 SPIDER FRA KROGSGAARD-JENSEN A/S TAGENSVEJ 148 2200 KØBENHAVN N ER FREMSENDT OG DU VIL BLIVE KONTAKTET HURTIGST MULIGT.